Lees deze informatie goed door, voordat u besluit gebruik te maken van dit product. Bewaar deze bijsluiter zorgvuldig. Het kan zijn dat u deze op een later tijdstip nodig heeft. Als u na het lezen van deze bijsluiter nog vragen heeft, gelieve dan contact op te nemen met de registratiehouder van dit product.

Wanneer te gebruiken?
Te gebruiken bij behoefte aan medische communicatie en creatie. Helpt besmettelijke misverstanden te voorkomen. Ook geschikt als eerste hulp-middel bij communicatieve misverstanden.

Samenstelling
Het actieve bestanddeel van marsprine is medische expertise en misschien ook wel een beetje Aspirine. Andere werkzame bestanddelen zijn: fotografie, design, video, vormgeving, copywriting en kennis van marketing. Bekende hulpstoffen zijn: gespecialiseerde creatieven, zorgprofessionals en patiënten.

Toedieningsvorm en dosering
De dosis medische communicatie en creatie zal in overeenstemming zijn met uw behoefte of wensen. Ofwel van concept tot uitwerking, of alleen beeld of tekst. In de vorm van drukwerk, video of digitaal.

Voor wie is het geschikt?
Een bedrijf of instelling met behoefte aan een creatief professioneel communicatieproduct. De enige voorwaarden zijn het inhoudelijke (bio)medische karakter van uw product en/of de (bio)medische doelstelling van uzelf of uw bedrijf. Zoals bijvoorbeeld: een biomedisch of een farmaceutisch bedrijf, een (communicatiemanager van een) zorginstelling, een wetenschapper, een arts, een uitgever, een redactie, een patiënt, een patiëntenvereniging, of een (ander) communicatiebureau.

Bijwerkingen
Vaak: enthousiasme, out-of-the-box conceptuele kracht en creativiteit binnen een wetenschappelijk kader.
Regelmatig: inspiratie en innovatie.

Inschrijving
Marsprine is geregisteerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 34351939.